Ngapak Kepenak
  • Ngapak Kepenak   Sabtu, 27 Februari 2021 [Cerita Tegalan] Puputan AYOTEGAL.COM -- Meh wayah Dhuhur ana suara klakson motor. Suarane' klakson kabeh seumah wis apal. Malah tukang Pose' uga …
  • Ngapak Kepenak   Minggu, 21 Februari 2021 [Cerita Tegalan] Waledan Wurung AYOTEGAL.COM -- Sedurunge' maring pasar Mane' wekas Peni. Angger nganter jatah mangane'rada gasik sebabe' Mane' ana prelu karo deweke'.…
  • Ngapak Kepenak   Sabtu, 13 Februari 2021 [Cerita Tegalan] Bujang olih Waledan AYOTEGAL.COM -- Telung dina kiye udan ora mandeg-mandeg. Dur sing esuk tekan bengi udan ngrekicek beleh liren-liren. Srengenge' kayong …
  • Ngapak Kepenak   Minggu, 07 Februari 2021 [Cerita Tegalan] Bocah Mbedud AYOTEGAL.COM -- Bel tanda mlebu kelas nembe moni nalika Rohman mlebu sekolah. Wis awake' tuying mlakune' cenggang-cenggeng tapine' yahanu …
  • Ngapak Kepenak   Selasa, 02 Februari 2021 [Cerita Tegalan] Sri Ketemu Marto AYOTEGAL.COM -- Pasar Esuk nembe dibongkar. Rencana mermak pasar paling tuwa dimolai. Sawise sing nduwe kios paling ngarep ngadep …
  • Ngapak Kepenak   Sabtu, 30 Januari 2021 Komedi Ngapak Tegalan, K2R Umbrus 'Basa Tegal Dilawan...! AYOTEGAL.COM -- Esuk-esuk Kasan ro Kendar wis ngetem ning warunge topik...karo ngopi goleh utang mburaha pada klekaran ning …
  • Ngapak Kepenak   Minggu, 24 Januari 2021 [Cerita Tegalan] Mane Kepaten AYOTEGAL.COM -- Wis sepuluh dina Mane' ora ngambah pasar. Kejaba akeh langganan sing pada takon kapan buka kiose'. Sedina-dina …
  • Ngapak Kepenak   Minggu, 17 Januari 2021 [Cerita Tegalan] Bujang Reunian (2) AYOTEGAL.COM - Sawise Imron nyruput wedang gaweane' Peni sampe setengah gelas Bujang ngomong, " beneran wis kowen melu maring …
  • Ngapak Kepenak   Minggu, 10 Januari 2021 [Cerita Tegalan] Bujang Reunian (1) AYOTEGAL.COM -- Peni ngleg-leg nyawang Bujang wayah esuk- esuk wis dandan. Tampilane' klimis ora kumisen. Kumise' ditratas blas. Men 10 …
  • Ngapak Kepenak   Minggu, 03 Januari 2021 [Cerita Tegalan] Kenangan Peni nang Taun Anyar AYOTEGAL.COM -- Mlebu taun anyar sing nembe mletek Peni ajeg bae. Nguplek gawean kaya biasane'. Wayah esuk rung subuh …
  • Ngapak Kepenak   Kamis, 31 Desember 2020 [Cerita Tegalan] Jaman Molak-Malik AYOTEGAL.COM -- Kadingaren Mane' kayong betah nonton tipi. Wayah esuk sedurunge' mangkat pasar kelawan bengi wayah bar isya.
  • Ngapak Kepenak   Senin, 28 Desember 2020 [Cerita Tegalan] Mapag Taun Anyar AYOTEGAL.COM -- Tekane' taun anyar kabeh wong pastine' nduwe acara dewek-dewek. Ana sing kumpul kluarga,kumpul bareng kanca-batir,uga …
  • Ngapak Kepenak   Selasa, 22 Desember 2020 [Cerita Tegalan] Dikerjani Ora Krasa AYOTEGAL.COM - Rumangsa pengin ngajeni maring tanggane' sing nembe buka usaha tukang cukur, Bujang nduwe niat pan cukur rambut. …
  • Ngapak Kepenak   Jumat, 18 Desember 2020 Njiret Apa Kejiret? AYOTEGAL.COM -- Petruk lubar Maca bukune Virdika Utama kayong ndadak mecucu cangkeme umad umed sembari matane abang ngucluk ngliwati …
  • Ngapak Kepenak   Senin, 14 Desember 2020 Selamat Hari Nusantara 13 Desember 2020 AYOTEGAL.COM - Angin krasa semilir sementara langit padhang kenang Sinareng wulan kebek neng lintang gawe tambah nemen indahe wengi …
  • Ngapak Kepenak   Minggu, 13 Desember 2020 Nang Mĕsemĕ, Kayong Ana Bahasa Tegalane (1) TEGAL TIMUR, AYOTEGAL.COM - Ora kelebu wong sing muji syukur maring Gusti Alloh, kanggone wong sing ora gelem ngakoni …
  • Ngapak Kepenak   Sabtu, 12 Desember 2020 [Cerita Tegalan] Wangsit (3-Pragat) AYOTEGAL.COM - Arane' wong loro lagi katresnan ana bae dalane'. Kayong ana magnet sing ora katon tapine' bisa krasa …
  • Ngapak Kepenak   Kamis, 10 Desember 2020 [Cerita Tegalan] Wangsit (1) AYOTEGAL.COM - Kayong mbok plong rasane' Peni wis bisa leha-leha. Kit mau gusrek nembe pragat. Pengrasa balung pada linu …
  • Ngapak Kepenak   Senin, 07 Desember 2020 Paket Buku ''Peturon'' Kanggo Péni AYOTEGAL.COM - Ora kaya biasané sedina kiyé Péni, réwang nang kaluargané Bujang …
  • Ngapak Kepenak   Senin, 30 November 2020 KHOL HADDAD AYOTEGAL.COM - Seumur-umur bungahe' Peni ora mupakat. Dudu soal olih waledan tapine' olih ijin Mane' pre rong dina kiye. …